Sunday, February 15, 2009

Kunjungan Amal ke Rumah Siraman Kasih 3

Gambar-gambar yang tiada kata-kata membawa seribu makna.....






































Video Kunjungan Amal ke Rumah Siraman Kasih 2

video

Kunjungan Amal ke Rumah Siraman Kasih 1


Ustaz Zahari


Ketibaan sahabat Respeks di sambut oleh anak-anak yatim RSK



Ketibaan sahabat Respeks di sambut oleh anak-anak yatim RSK



Wah-wah elly...besar hand bag ....banyak ke bawa duit utk anak2 tu?



Anak-anak duduk dengan sopan sewaktu kehadiran sahabat Respeks



Hmmm.......comel2nya anak2 nie...


Apa lagi mak kamariah tu....x senang duduk...relekla mak....



Hero2 Respeks




Dyah,Pojee pun hadir....



Elly....gambar awak kena ambik jauh sikit sebab x muat screen kamera den....kekekeke



Ok lah den ambik dekat sikit....tu pun puas adjust nak bagi masuk juga muka Elly....kekekeke
Kat belakang tu Umi kay dan juga 3 orang new comer dalam program ini.....Terima kasih kerana menyokong Respeks dengan kehadiran anda semua...



Alamak sorry la Zjak... aku sengaja x nak ambik penoh sbb x nak la orang kenal... hahahaha... maaf eeek... gurau



Naper Pojee... mak mertua suruh balik ker???



Dah milo boy pun sama... bini panggil balik ker?... milo boy... lain kali bawa la anak... den suka anak milo boy yg petah bercakap tu... den suka sembang dgn dia...



Baju merah tu Khameini Ujang, New Comer(nama lupa) dan Wan....


Jaga dik.... nt lalat masuk mulut... kekeke






Ada apa tu anak2? semua pandang 1 tempat er tu... tgk Pak Cik Zjak ker?


Rini dan Sue_lompat pun ada...



Antara petugas2 RSK yang hadir... terima kasih kerana menerima kunjungan kami...



The handsome boy... Khameini Ujang



Sesi suai kenal...



Asri pun datang... tq As



Sebahagian dari anak yatim lelaki RSK




Apasal nie... apa yang geli hati sangat tu semua orang gelak...


Ooo... makwe angah pun ada... hehehe...




Ustaz Zahari sedang memberikan taklimat tentang RSK



Ko baca nota ker Zjak?mana acik... ucapan tanpa tek la baru macho...


Zjak... ko jang janji banyak sangat dgn anak-anak tu takut x tertunai... hehehe



Wah... 3 dara pingitan sedang sibuk di dapur... Nana,Elly dan Sue Lompat.



Sebahagian barang yang didermakan... xleh tunjuk semua nnt riak... kekeke



Ala Meini... sejak bila ko ada keje baru tu?




Abang Halim pun bawa isteri juga... tq kak kerana memberikan kami sokongan...


Pandai ker depa nie masak dadih??? tgk tu dah bertekak... belasah jer... janji masak...



Ek eleh angah sibuk gak kat dapor... xper x lari awek2 tu... jangan risau... hahaha



Cameraman RSK pun turut membuat liputan... tq


Tengah bincang apa tu????


Sedapnyer satay... nak sikit...



Sesi sembang... tp kira respeks la sebab semua sembang pasal rumah anak yatim...





Buat apa tu Umi???



Ani... kesian anak2 tu dah terlindung dgn awak... huahua



Hmmm... semua sibuk layan anak2 nak makan... tahniah.



Rini... Bandar Country Home x banjir la... hehehe

Wahhhhhhhh... pojee... tu utk anak ker utk ko nak bedal???hiks








dah penat... semua lepak... kekeke